SKAL VI UDVIKLE DIN WEBSHOP?

Vi anvender WordPress med webshopmodulet WooCommerce, hvilket gør, at du er sikret en fleksibel platform, der hele tiden videreudvikles på.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om jeres projekt

Ring op formular

Udvikling af din webshop

En webshop er for dig, der gerne vil sælge, netop de produkter du har udvalgt, men muligvis ikke ønsker at have en fysisk butik.

Det kan også være, at du allerede har en fysisk butik, men gerne vil nå ud til en bredere kundegruppe.

Her er en webshop det perfekte værktøj til at nå ud til kunder, du ellers ville gå glip af, og i sammenligning med en fysisk butik er en webshop en billig løsning.

WordPress som webshop

Vi anvender WordPress med webshopmodulet WooCommerce, hvilket gør, at du er sikret en fleksibel platform, der hele tiden videreudvikles på. Fleksibiliteten gør også, at vi er i stand til at designe din nye webshop, så den er visuelt flot samtidig med, at den er brugervenlig – både for dine kunder og for dig.

En WordPress webshop giver dig bl.a. mulighed for krydssalg, der er med til at øge det antal produkter, den enkelte kunde placerer i kurven. Vi har nederst på siden listet nogle udvalgte funktioner der, i vores øjne, er vigtige at have i sin webshopløsning, og som alle kan kobles på WooCommerce.

Responsivt design

En webshop fra os bliver altid designet og implementeret, så dine kunder kan bruge den på både mobilenheder og på computere. Dette er, ifølge os, en selvfølge i denne teknologiske tidsalder, hvor mange lige så ofte bruger deres telefon til at handle online, som computeren. Det er især de unge, som er vokset op med smartphones, der shopper fra deres telefoner, og derfor er det vigtigt, at din nye webshop også er brugervenlig, når det gælder mobile enheder.

Vigtigheden af indløsningsaftale

En indløsningsaftale gør dig i stand til at modtage betaling på din webshop via kreditkort. Dette kan være Dankort eller VISA kort, som i dag sikrer dig, at beløbet bliver reserveret på købers konto. En indløsningsaftale kan også omfatte MobilePay som betalingsmulighed.

Hos BEST OF Online.dk har vi forskellige samarbejdspartnere, der kan tilbyde betalingsløsninger til din webshop.

WEBSHOP PRISER

Få et overblik over vores priser

Behovene for udvikling af hjemmesider eller webshops er meget forskellige og afhænger af størrelsen på opgaven.

Referencer

Klik på den hjemmeside du ønsker at besøge

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Benyt nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Hvem står bag din webshop?

Thomas Østerlund

Webudvikler og grafiker

Thomas kan kontaktes på +45 53 860 962