Brug for assistance til grafisk design?

Vi er altid opdateret på de seneste trends inden for grafisk design og søger hele tiden ny viden, som gør, at vi bliver bedre til at møde vores kunders behov i forhold til grafik.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om jeres projekt

Ring op formular

Grafisk design

Det visuelle udtryk og dermed grafisk design har aldrig været vigtigere, end det er lige nu. Både online og offline skal din virksomhed fremstå visuelt flot, og en ensrettet, grafisk identitet med en rød tråd er et must. Det gælder både din hjemmeside, dine sociale platforme og dine trykte materialer.

Vi hjælper dig med at skabe sammenhæng mellem alle dine grafiske materialer. Med det rigtige grafiske design kommer din virksomhed til at få et professionelt og genkendeligt udtryk, som gør kommunikationen med dine kunder nemmere.

Vi løser gerne alle dine grafiske opgaver

Vi løser også gerne enkeltstående, grafiske opgaver med udgangspunkt i det materiale, du allerede har, eller til de online platforme, du allerede er på.

Vi er altid opdateret på de seneste trends inden for grafisk design og søger hele tiden ny viden, som gør, at vi bliver bedre til at møde vores kunders behov i forhold til grafik. Vi løser gerne opgaver i alle størrelser – både online og trykt materiale.

Eksempler på grafisk design opgaver, som vi gerne løser for dig:

  • Logo
  • Banner
  • Poster
  • Visitkort
  • Brochure
  • Flyer
  • Grafik til sociale medier

Du kan købe et klippekort hos os, hvis du har brug for en grafisk design partner, som løbende kan designe og producere dit grafiske materiale. Du kan også vælge at købe et enkeltstående produkt hos os og evt. supplere med et klippekort. Vi hjælper dig gerne, uanset hvad dine behov for grafik måtte være.

GRAFISK DESIGN PRISER

Få et overblik over vores priser

Vi kan løse alle grafiske opgaver – store som små – og giver dig gerne et rigtig godt tilbud på det, du har brug for hvad enten det er offline eller online grafik.

Referencer

Du kan klikke på billederne for at se dem i større format

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Benyt nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Hvem står bag din grafik?

Thomas Østerlund

Webudvikler og grafiker

Thomas kan kontaktes på +45 53 860 962