Brug for assistance til grafisk design?

Det visuelle udtryk og dermed grafisk design har aldrig været vigtigere, end det er lige nu. Både online og offline skal din virksomhed fremstå visuelt flot, og en ensrettet, grafisk identitet med en rød tråd er et must. Det gælder både din hjemmeside, dine sociale platforme, og dine trykte materialer.

Vi hjælper dig med at skabe sammenhæng mellem alle dine grafiske materialer. Med det rigtige grafiske design kommer din virksomhed til at få et professionelt og genkendeligt udtryk, som gør kommunikationen med dine kunder nemmere.

Vi løser også gerne enkeltstående, grafiske opgaver med udgangspunkt i det materiale, du allerede har, eller til de online platforme, du allerede er på.

Vi er altid opdateret på de seneste trends inden for grafisk design og søger hele tiden ny viden som gør, at vi bliver bedre til at møde vores kunders behov i forhold til grafik. Vi løser gerne opgaver i alle størrelser – både online og trykt materiale.

Eksempler på grafisk design opgaver, som vi gerne løser for dig:

  • Logo
  • Banner
  • Poster
  • Visitkort
  • Brochure
  • Flyer
  • Grafik til sociale medier

Du kan købe et klippekort hos os, hvis du har brug for en grafisk design partner, som løbende kan designe og producere dit grafiske materiale. Du kan også vælge at købe et enkeltstående produkt hos os og evt. supplere med et klippekort. Vi hjælper dig gerne uanset hvad, dine behov for grafik måtte være.

Grafisk design priser

Vi kan det løse alle grafiske opgaver – store som små – og giver dig gerne et rigtig godt tilbud på det, du har brug for hvad enten det er offline eller online grafik.

Hvem står bag din grafik?

Karen Amdi - webudvikler og grafiker

Thomas Østerlund

Webudvikler og grafiker

Thomas kan kontaktes på +45 53 860 962

          

Grafisk design