Markedsføring

Hos os får du uvildig og realistisk rådgivning i forhold til markedsføring. Vi sørger for kommunikationsløsninger på tværs af alle medier med fokus på at skabe resultater.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om jeres projekt

Ring op formular

Få hjælp til jeres markedsføring

Hos os får du uvildig og realistisk rådgivning i forhold til markedsføring. Vi sørger for kommunikationsløsninger på tværs af alle medier med fokus på at skabe resultater.

Vi løser alle opgaver lige fra udvikling af strategi til styring af al markedsføring til udvikling af websites, opsætning af brochurer og styring af dine sociale medier. Løsningen afhænger af budget, målgruppe og markedssituationen.

Vi er et full-service bureau, som følger opgaverne lige fra idé til produktion og levering. Vi er hele tiden opdateret på de nyeste trends inden for IT-udvikling, sociale medier, Google og de trykte medier.

Lad os sammen gennemgå din virksomheds strategi og se, om vi kan finde grobund for et godt samarbejde.

Klippekort til løbende assistance til markedsføring

Vi er gerne med på sidelinjen hele tiden, også når strategien er på plads. På den måde får du en fast, professionel samarbejdspartner til al markedsføring.

Hos os har du bl.a. mulighed for at købe klippekort til løbende assistance til:

SEO og Google Ads seminar

Hvis du gerne vil blive klogere på SEO og Google Ads og samtidig høre om mere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til online markedsføring, har du mulighed for at deltage i vores gratis SEO og Google Ads seminar, som vi løbende afholder. Her hjælper vi dig med at få en forståelse for, hvordan du træffer de rigtige valg i forhold til online markedsføring.

Markedsføring priser

Få et hurtigt overblik over vores priser

Behovene for assistance til markedsføring er meget forskellige, og prisen afhænger derfor af størrelsen på opgaven. Vi skræddersyer en løsning, som dækker alle dine behov og prissætter derefter.

Referencer

Klik på den hjemmeside du ønsker at besøge

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Benyt nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Hvem står bag din markedsføring?

Allan Holmberg

Salgschef

Allan kan kontaktes på +45 53 860 965

          

Dorte Søfeldt

Salg, marketing og netværk

Dorte kan kontaktes på +45 29 40 80 90