SOCIALE MEDIER

Hos BEST OF Online.dk sørger vi for, at din markedsføring og annoncering på sociale medier – som Facebook og LinkedIn – er professionel og effektiv.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om jeres projekt

Ring op formular

Facebook og LinkedIn

Hos BEST OF Online.dk sørger vi for, at din markedsføring og annoncering på sociale medier – som Facebook og LinkedIn – er professionel og effektiv. Først og fremmest skal du finde ud af, om Facebook, LinkedIn eller en helt tredje platform er den rigtige kanal for dig. Og det får du selvfølgelig vores hjælp til.

Skal min markedsføring ligge på Facebook og Instagram eller på LinkedIn?

Hvis du er en B2B-virksomhed, og primært handler med andre virksomheder, vil din markedsføring som hovedregel give de bedste resultater på LinkedIn. LinkedIn er nemlig blevet det foretrukne sociale netværk, når virksomheder og professionelle vil dele faglig viden og opsøge nye kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere. Her har du mulighed for at rette din markedsføring og annoncering mod bestemte brancher og jobfunktioner – på den måde kan du få fat i de beslutningstagere, der er afgørende for dit salg.

Markedsføring og annoncering på Facebook og Instagram er for dig, der handler direkte med privatpersoner. Har du ikke en kæmpe fanskare, der passioneret følger dig i tykt og tyndt, skal du ikke fortvivle. På Facebook og Instagram handler markedsføring og annoncering nemlig ikke så meget om at have mange følgere – som at ramme de rigtige følgere med sine opslag. Og vores team kan hjælpe dig igennem hele processen fra oprettelse af en side med et flot profil- og coverbillede til at definere og aktivere den rigtige målgruppe.

Er markedsføring det samme som annoncering?

Når vi snakker markedsføring på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn, er betalt annoncering ikke alt. Faktisk kan du med det rigtige opslag nå rigtig langt for ingen penge.

Det erfarede KH Anlæg og Planteservice, da vi i foråret 2017 satte en Facebook-konkurrence i gang og udloddede to anlægsgartnere for en dag. Opslaget blev set af mere end 500.000 mennesker og genererede en ekstra omsætning på omkring en million kroner. Hvad de betalte for at booste opslaget? Ikke en krone. For selvom vi havde sat et budget af til at købe ekstra rækkevidde, viste det sig at være helt unødvendigt.

Hvor gerne vi end ville, kan vi selvfølgelig ikke garantere den effekt på ethvert opslag. Vi kan til gengæld garantere, at dine opslag er relevante for din målgruppe, at de er designet til at generere interaktion og nå vidt omkring, og at de er grammatisk korrekte og uden stavefejl.

Brug os til din annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn

Hos BEST OF Online.dk tager vi altid udgangspunkt i dine behov, ønsker og kunder. Og ved at lade os stå for din markedsføring og annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn kan vi hjælpe dig med at blive top of mind hos din målgruppe.

Vi tilbyder oprettelse af profiler på både Facebook, Instagram og LinkedIn, enkeltstående annoncering og kontinuerlige opslag på din side, så du ikke behøver at bekymre dig om din synlighed.

Når vi har lavet markedsføring eller annoncering for dig, går vi ikke og putter med tallene. Tværtimod giver vi dig indblik i resultaterne og lægger de statistikker frem, der viser, hvor godt annoncering har klaret sig. På den måde kan vi blive endnu bedre.

SOME-PRISER

Få et hurtigt overblik over vores priser og se, hvad de enkelte løsninger indeholder
 

Vores grundpris er DKK 995,- /md. Herudover kan vi sammen finde en pris på en skræddersyet løsning.

Referencer

Klik på den hjemmeside du ønsker at besøge

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Benyt nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Hvem står bag dine sociale medier?

Isabella Ravn

SoMe og Content Manager

Isabella kan kontaktes på +45 53 860 966