Loading...

DIVA Middelfart

Project Description

Projektoplæg

Kunden ønskede et nyt website, hvor det visuelle udtryk var i højsædet. Websitet skulle ikke fungere som en webshop, men mere et digitalt udstillingsvindue, hvor de førte tøjmærker skulle kunne præsenteres.

DIVA Middelfart er stærke på de sociale medier, så websitet skulle have en integration med Facebook.

Derudover havde kunden også brug for nye visitkort.

Logo

Butiksfacade

DIVA Middelfart

Designelementer

Vores tilgang

Det visuelle udtryk var vores højeste prioritet fra starten, og derfor udviklede vi et website med store billeder, iøjnefaldende skrifttyper og et brugervenlig design.

Intentionen ved dette valg var, at besøgende bliver inspireret og får lyst til at se mere.

Visuelt udtryk 100%
Grafisk design 92%
Produktinspiration 96%
Brugervenlighed 98%

Indledende planlægning

Indledningvis havde vi et møde med kunden, hvor ønsker og præferencer blev kortlagt. Derefter lagde vi i samarbejde med kunden en handlingsplan for projektet.

Desginforslag & revidering

Eftersom det visuelle udtryk var så vigtigt, udviklede vi et mood-board, som præsenterede den ønskede ‘feeling’, som websitet skulle skabe. Dette mood-board blev præsenteret for kunden, og vi kunne derefter gå videre til webudviklingen

Aflevering til kunden

Website + visitkort blev afleveret til kunden, som til slut gav grønt lys for projektet. Vi fik kundens nye website i luften, og vi blev en glad kunde rigere.

Responsive design

At et website er responsivt vil sige, at det automatisk tilpasser sig hvilket device man bruger – om det så er smartphone, tablet eller en computer. Det burde være strafbart som bureau, at udvikle et website for en kunde, som ikke er responstivt fra starten. Desværre ses det stadig, at der tages en ekstra pris for, at udvikle et website som et responsivt. Det er ikke situationen hos os. Alle vores websites kan besøges fra alle devices – og det tager vi IKKE ekstra for.

Kan vi hjælpe dig?

Har du vores næste projekt i horisonten? Så giver vi hellere end gerne en god kop kaffe, og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Ingen opgaver er for store eller små, og vi skræddersyr gerne en løsning, som passer lige netop dine behov.

KONTAKT