Loading...

Anette Asmussen | MOF

Hjem/Branding, Design, Responsivt, Website/Anette Asmussen | MOF

Project Description

Projektoplæg

Anette var netop gået selvstændig efter mange år i store lederstillinger. Til hendes nye virksomhed, ønskede hun et website, som afspejlede hvem hun er, og hvilke produkter hun tilbyder.

Målgruppen var topledere, men det var vigtigt for hende, at udtrykket ikke blev for steril og tørt af den grund.

Websitet skulle desuden indeholde en blog, hvor hun kunne dele hendes tanker og ideer med omverdenen.

Logo

Anette Asmussen

Designelementer

MOF responsiv hjemmeside udseende på Ipad
MOF | stor erfaring indenfor virksomhedsudvikling

Vores tilgang

Anettes imponerende CV er vigtig for virksomhedens troværdighed. Vi gjorde meget ud af, at det blev præsenteret på en let-spiselig måde.

Derudover prioriterede vi virksomhedens pallette indenfor ledesessparring højt.

Personlighed 100%
Præsentation af serviceydelser 100%
Grafisk design 92%
Brugervenlighed 95%

Indledende planlægning

Indledningvis havde vi et møde med kunden, hvor ønsker og præferencer blev kortlagt. Derefter lagde vi i samarbejde med kunden en handlingsplan for projektet.

Desginforslag & revidering

Eftersom det visuelle udtryk var så vigtigt, udviklede vi et mood-board, som præsenterede den ønskede ‘feeling’, som websitet skulle skabe. Dette mood-board blev præsenteret for kunden, og vi kunne derefter gå videre til webudviklingen

Aflevering til kunden

Website + mock-up blev afleveret til kunden, som til slut gav grønt lys for projektet. Vi fik kundens nye website i luften, og vi blev en glad kunde mere rigere.

Responsive design

At et website er responsivt vil sige, at det automatisk tilpasser sig hvilket device man bruger – om det så er smartphone, tablet eller en computer. Det burde være strafbart som bureau, at udvikle et website for en kunde, som ikke er responstivt fra starten. Desværre ses det stadig, at der tages en ekstra pris for, at udvikle et website som et responsivt. Det er ikke situationen hos os. Alle vores websites kan besøges fra alle devices – og det tager vi IKKE ekstra for.

Kan vi hjælpe dig?

Har du vores næste projekt i horisonten? Så giver vi hellere end gerne en god kop kaffe, og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Ingen opgaver er for store eller små, og vi skræddersyr gerne en løsning, som passer lige netop dine behov.

KONTAKT