Nytænkning inden for sportsgrenen

Sammen med BEST OF Online er vi blevet rigtig gode til at tænke nyt inden for sportsgrenen og hele tiden være et skridt foran. Vi har opnået resultater i forhold til markedsføring, som kun er mulige, fordi vi kender hinanden godt og arbejder tæt sammen.

 

Tillid er altafgørende

Vi har stor tillid til BEST OF Online, hvilket også gør, at vi hurtigt kommer i mål med opgaverne. Vi ved, at kvaliteten altid er i orden.

BEST OF Online har desuden en meget hurtig responstid. Hvis vi har en pressemeddelelse, der skal skrives og skal ud, kommer den det efter en time, hvis der er behov for det.

 

Oplevelsesnetværk for sponsorer

Vi er sammen med BEST OF Online ved at køre et netværk i stilling for vores sponsorer og deres kunder. Netværket bliver præget af oplevelser i form af foredrag og speedway. Vi glæder os til at komme i gang og regner stærkt med, at det giver ny værdi for vores sponsorer og for samarbejdet med sponsorerne.

Nicki Pedersen

Speedwaykører, Nicki Pedersen Speedway Grand Prix Team

Website, presse og markedsføring

BEST OF Online udvikler løbende Nicki Pedersens hjemmeside og står derud over for presse og offline og online markedsføring – både hvad angår strategi inkl. sociale medier og produktion af trykt materiale.

Kontakt BEST OF Online

Kontakt