GUIDE TIL GOOGLE FAKTURA

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om jeres projekt

Ring op formular

Sådan finder du din faktura fra Google

 1. Log ind på din Google Ads-konto.
 2. Klik på værktøjsikonet 2Q==, og vælg Faktureringsoversigt under “Fakturering”. Gå til Fakturering
 3. Klik på Transaktioner i menuen til venstre, eller find kortet “Transaktioner” midt på siden, og klik på Se transaktioner.
 4. Angiv datointervallet oven for tabellen, så det stemmer overens med de fakturaer, du vil have vist.
 5. Standardvisningen er “De seneste tre måneder”, og den giver dig mulighed for at se de seneste debiteringer, krediteringer og fakturaer.
 6. Hvis du vil se gamle fakturaer, skal du justere datointervallet i rullemenuen. Du kan f.eks. vælge I år, hvis du vil se fakturaer for indeværende kalenderår.
 7. I tabellen skal du klikke på Dokumenter under den måned, du vil have vist fakturaen for.
 8. Klik på rullemenuen Månedlig faktura. Hvis du leder efter fakturaer fra januar til og med april 2015, skal du også klikke på rullemenuen Momsfaktura for EU for at se den separate momsfaktura.
 9. Klik på fakturaens nummer.
 10. Linket til den aktuelle måneds faktura vises først i slutningen af den aktuelle måned. Du får vist “Fakturaen er ikke klar”, indtil linket er klar.
 11. En faktura for en given måned er til rådighed fra og med den femte hverdag i den følgende måned. Din faktura fra september er f.eks. klar senest den 5. oktober. Der genereres ikke fakturaer i weekender og på helligdage, så i disse perioder går der lidt længere tid, før din faktura er klar. Du kan dog altid udskrive en kvittering for hver af dine betalinger.
 12. Der genereres fakturaer for betalinger, der er foretaget i den aktuelle måned – ikke for påløbne klikomkostninger. Hvis der ikke er foretaget nogen betalinger på din konto i en given måned, genereres der enten en tom faktura eller slet ingen faktura.
 13. Fakturaen åbnes i et nyt browservindue. Hvis du vil udskrive fakturaen, skal du vælge Filer og derefter Udskriv i browsermenuen. Du kan også højreklikke på fakturaen og klikke på Udskriv. Hvis du vil downloade din faktura og gemme en kopi på din computer, skal du klikke på Gem som.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Benyt nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Hvem står bag dine Google Ads (AdWords)?

Allan Holmberg

Salgschef

Allan kan kontaktes på +45 53 860 965

          

Jacob Gregersen

SEO specialist

Jacob kan kontaktes på +45 53 860 961